Bestill time

Den nøyaktig datoen for møtet vil bli fastsatt i forhold til opplysninger gitt i kontaktskjema.

Henvisning fra lege er ikke nødvendig. Alt informasjon du oppgir er taushetsbelagt og vil bli behandlet med konfidensialitet i henhold til Norsk Psykologforenings retningslinjer. Mental psykologi anbefaler at du aldri sender sensitiv informasjon gjennom kontaktskjema eller e-post, da disse ikke er å regne som sikre informasjonskanaler.

Tjenester

Individualterapi

Du er den viktigste personen i bedringsprosessen,mens min rolle er å skape sammen med deg en trygg og optimal tilstand, hvor dine behov vil bli oppfylt samtidig som dine ønsker og mål vil bli oppnådd.

Se mer

Veiledning

Vi tilbyr kurs som stimulerer deltakelsene i læringsprosessen på en unik måte. En god balanse mellom faglig innhold og ‘adrenalin aktiviteter’ skaper en situasjon hvor gruppen er mer engasjert og motivert.

Se mer

Teambuilding

Teambuilding er at flere sammen skal mestre diverse praktiske utfordringer. Ta med dine ansatte eller venner opp til vårt aktivitetsområde på Lista Adrenalin Park for lek og morro, samt skape samhold og god stemning.

Se mer

Parterapi

Ønsker du forandringer? Vil du at dere skal kommunisere bedre? Ønsker du å bli sett, hørt og forstått? Drømmer du om å finne tilbake til de gode følelsene? Trenger du å uttrykke ting du ikke før har turt å uttrykke?

Se mer

E-terapi

Vil du ha bedre tilgang på faglig kompetanse? Vil du få hjelp uansett hvor du bor? Vil du slippe venterom og reisetid? Da kan e-terapi være en optimal løsning for deg.

Se mer