Bestill time

Den nøyaktig datoen for møtet vil bli fastsatt i forhold til opplysninger gitt i kontaktskjema.

Henvisning fra lege er ikke nødvendig. Alt informasjon du oppgir er taushetsbelagt og vil bli behandlet med konfidensialitet i henhold til Norsk Psykologforenings retningslinjer. Mental psykologi anbefaler at du aldri sender sensitiv informasjon gjennom kontaktskjema eller e-post, da disse ikke er å regne som sikre informasjonskanaler.

Noen ord om meg

Mental psykologi tilbyr Individualterapi, parterapi, e-terapi, personlig psykologisk rådgiving, veiledning, kurs og teambuilding. Vi bruker ulike metoder for å tilpasse behandling til ditt behov, din situasjon og din personlighet. Vi tilbyr deg et komplett psykologtjenestetilbud på et sted.

Har du en krevende livssituasjon, opplever du psykiske vansker som depresjon, angst eller kriser? Vil du utvikle ditt team, forbedre kommunikasjon eller effektivitet i din bedrift? Da kan det være godt å kontakte med oss.

Henvisning fra lege er ikke nødvendig. Mental psykologi er et privat bedrift som driver uten driftstilskudd og refusjonsrett fra det offentlige. Frikort kan dessverre ikke benyttes.
Vi garanterer raskt oppstart av behandling eller samarbeid etter kontakt.

Hvordan jobber jeg?

Jeg jobber ut ifra forskjellige tilnærminger, der i blant kognitiv atferdsterapi (CBT), og Aksept- og forpliktelsesterapi (ACT), kroppsbevissthet terapi, mindfulness og ny-nevrokognitivterapi. Dersom du har preferanser for en behandlingsform kan det være lurt og nevne dette i begynnelse av samarbeidet, slik at jeg kan tilpasse behandling best for deg. Husk, det viktigste er å finne en måte å jobbe sammen som er nyttig for deg.